Konferencija PLAVO SUNCE – izazovi osobne asistencije

Pozivamo sve zainteresirane na završnu konferenciju prve faze projekta sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u sklopu poziva UP.02.2.2.02 „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“.

Pozivamo sve važne dionike u procesu deinstitucionalizacije te suradnike u razvoju usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom. Konferencija će se održavati dana 4. travnja, 2019. s početkom u 11 sati u prostorima Ilirskog Sjemeništa, Priko u Omišu.

Nakon registracije sudionika slijedi predstavljanje rezultata provedenog projekta, izlaganje o dobroj praksi i registriranim izazovima u provedbi projekta osobne asistencije te konstruktivna rasprava o mogućnostima razvoja usluge osobne asistencije uz najavljivanje početka nove faze projekta.

Pridružite nam se u događaju s pitanjima, odgovorima, prijedlozima te refleksijom na provedene aktivnosti. Cilj konferencije je integriranje povratnih informacija s terena u novoj fazi projekta Plavo Sunce 2.

Molimo Vas da prijavite namjeru sudjelovanja na mail: ivana.poslon@pmh.hr. Veselimo se vašem dolasku i podršci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *